Service

Met hart en ziel zetten we ons dagelijks in. Voor de beste producten, maar ook de beste service. Of het via de sociale kanalen, mail, chat of telefoon is. Wij staan bekend om onze behulpzaamheid; goede en snelle antwoorden en professioneel advies. Wij staan elk moment klaar voor je vragen of om advies te geven. Neem contact met ons op via:

Telefoon: 0341 – 422 850
WhatsApp: 06 – 38732313
E-mail voor adviesvragen: info@morgenisnu.nl
E-mail over bestellingen: orders@morgenisnu.nl
Chat: pop-up rechts onderaan de pagina

Veelgestelde vragen binnen deze categorie

 • Wat is jullie procedure wanneer ik een klacht heb?

  In ieder product dat wij verkopen ligt dat stukje hart en ziel en daarom vinden wij het een serieuze zaak als je een klacht hebt. Graag ontvangen wij de klacht die je hebt zo snel mogelijk, zodat we het ook zo snel mogelijk kunnen oplossen. Je kan dit doen via de mail, telefonisch, WhatsApp en via de chat. Wij vragen klanten een foto mee te sturen over je klacht, zodat we je klacht zo volledig mogelijk kunnen oplossen. Wij zorgen altijd dat je binnen 24 uur een reactie van ons ontvangt met een oplossing voor je probleem. Hierna ondernemen wij gelijk actie om je klacht op te lossen.

   

  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

   

  Wanneer de klacht betrekking heeft op de kwaliteit, houdbaarheid, ingrediënten of allergenen, kunnen wij vragen om een klachtenformulier in te vullen in verband met ons voedselveiligheidsplan.

 • Als ik contact met jullie opneem, wanneer kan ik dan een reactie verwachten?

  Wij vinden het altijd leuk om onze klanten persoonlijk te spreken. Heb je dus vragen, adviezen of andere redenen om contact met ons opnemen, dan doen we er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Je kan bijna altijd binnen 24 uur een reactie van ons verwachten wanneer je ons mailt. Wanneer je ons belt, staan we je natuurlijk gelijk te woord. Wij zijn op werkdagen telefonische bereikbaar van 10:00 tot 16:00.

 • Is het mogelijk jullie kantoor te bezoeken?

  Nee, helaas is het niet mogelijk om ons kantoor te bezoeken. Mede vanwege de huidige regelgevingen rondom corona. Voor vragen kun je ons natuurlijk altijd bereiken via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850.

 • Wat zijn jullie contactgegevens?

  Wil je een bestelling retourneren, ons informatie toesturen, of heb je een andere reden waarvoor je ons adres nodig hebt? Dan kan je gebruik maken van de volgende adresgegevens:

   

  Morgen is Nu
  Daltonstraat 42
  3846 BX Harderwijk
  Nederland

 • Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

  Niks is zo vervelend als de onzekerheid dat je iets koopt bij een onbetrouwbaar bedrijf. Daarom vinden we het belangrijk om onze bedrijfsgegevens met je te delen. Hierdoor weet je bij wie je koopt en staat het je altijd vrij om onze gegevens te controleren. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Onze bedrijfsgegevens zijn als volgt:

   

  Morgen is Nu B.V.

   

  KvK: 73941360
  BTW: NL859718104B01

   

  Daltonstraat 42
  3846 BX Harderwijk
  Nederland

   

  Telefoon: 0341-422850
  E-mail: info@morgenisnu.nl