De gevolgen van het corona-virus worden steeds groter en zijn ook bij ons merkbaar. We zijn drukker dan gebruikelijk en veel producten zijn minder goed beschikbaar door de grote vraag. Uiteraard kan je bij ons gewoon bestellen, maar de kans bestaat dat je pakket iets later geleverd wordt door de drukte bij onze bezorgdiensten (PostNL en DHL).

Hieronder lees je alles updates en uitzonderingen die momenteel bij ons gelden. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via de contactmogelijkheden onderaan deze pagina.

Vertraging levering: we merken dat de bestellingen die verstuurd zijn via PostNL (Belgie en Nederland) vertraging oplopen, het is bij PostNL drukker dan anders en ze proberen de pakjes zo snel mogelijk te verwerken. Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst ontvang je een bevestigingsmail. Wanneer je pakketje klaar staat voor verzending ontvang je een e-mail met track & trace. Het kan helaas langer dan gebruikelijk duren voordat deze track & trace actief is, maar liefst 2-3 dagen. De zending is dan al wel bij PostNL, maar nog niet gescand in het sorteercentrum!

Op dit moment versturen we dagelijks nog gewoon zendingen in Nederland, maar ook naar het buitenland met DHL. Tot nu toe hebben we nog geen problemen ondervonden naar landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Hier versturen we nog steeds dagelijks zendingen naartoe.

Afhaalpunten België: door de voorzorgsmaatregelen die genomen zijn in België voor verspreiding van het corona-virus, is het momenteel onmogelijk om je pakketje in België naar een afhaalpunt te laten sturen. Er wordt op het moment alleen thuisbezorgd in België.

Voorraad: vanwege de enorme vraag zijn een aantal van onze populaire producten momenteel uitverkocht, zoals: Liposomale Vitamine C, Zinc Sulfate, Micro-C, Mullein en Goldenseal. We doen er alles aan deze producten snel weer op voorraad te hebben. Je kan je emailadres achterlaten op de betreffende productpagina, je krijgt dan een mailtje zodra het weer voorradig is.

Richtlijnen: we doen er alles aan om alle RIVM-richtlijnen en (hygiëne-)voorzorgsmaatregelen in acht te nemen tijdens onze werkzaamheden.

We wensen iedereen veel gezondheid!