Een Ionische Tandenborstel? De meeste mensen zal het niet veel zeggen. En dat is nogal verassend. Een Ionische Tandenborstel is namelijk dé revolutie in natuurlijke verzorging van je tanden en mond. Het verwijdert significant meer tandplak, zorgt voor beter tandvlees en is daarnaast ook nog eens handig en duurzaam in gebruik. Wat een ionische tandenborstel precies is en waarom ook jij moet overstappen lees je in deze nieuwsbrief.

Wat is een Ionische Tandenborstel precies?

Het principe van de Ionische Tandenborstel komt van een ionisator vandaan. Dit is een apparaat dat ionen produceert. Ionen zijn negatief geladen deeltjes die positief geladen deeltje aantrekken. Een Ionische Tandenborstel heeft dezelfde werking en produceert dus negatieve ionen. Tandplak en vuil zijn daarentegen positief geladen. Een Ionische Tandenborstel trekt hierdoor als een magneet alle tandplak aan.

Je tanden waren en voelden nog nooit zo schoon. En dat zonder je tanden te schuren zoals bij een normale tandenborstel. Veel gebruikers geven aan dat hun natuurlijke tandkleur zich binnen enkele weken herstelt door gebruik van de Ionic Toothbrush.

Ionische Tandenborstel en tandplak

Tandplak komt op de meest moeilijk bereikbare plaatsen vrij. Het is klinisch bewezen dat een Ionische borstel effectiever is dan een gewone tandenborstel om alle tandplak te verwijderen [BRON]. Daarnaast voorkomt het bloedingen van tandvlees. Gebruikers van de Ionic Toothbrush melden schonere en wittere tanden en weinig of geen tandplak wanneer ze hun tandarts bezoeken.

Eigenlijk is het hele doel van tandenpoetsen het verwijderen van tandplak. Maar in veel onafhankelijke onderzoeken wordt aangetoond dat elektrische tandenborstels, waaronder bijvoorbeeld Oral-B, niet significant meer tandplak verwijderen dan een gewone handtandenborstel [BRON]. Daarnaast toont wetenschappelijk onderzoek aan dat een Ionic Toothbrush wél flink meer tandplak verwijdert, tot wel 48% meer [BRON, BRON en BRON].

Hierdoor geven veel gezondheidsbewuste consumenten de voorkeur aan de Ionische tandenborstel boven een elektrische tandenborstel. Daarnaast is de Ionic Toothbrush stil, klein en overal klaar voor gebruik – het heeft geen oplader of adapter nodig. De Ionic Toothbrush is tevens wetenschappelijk als 100% veilig bevonden [BRON]. Gun jezelf ook alleen het allerbeste voor je tanden met deze innovatieve tandenborstel.

Dr. Tung’s Ionic Toothbrush

Inmiddels zijn er verschillende Ionische tandenborstels op de markt, maar eigenlijk is er maar één de allerbeste: Dr. Tung’s Ionic Toothbrush. Deze tandenborstel is van de allerhoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor de batterij die zo’n twee jaar meegaat. Je kan simpelweg een licht vochtige vinger op het metalen plaatje van de tandenborstel plaatsen en al je tandplak wordt in een korte en zachte poetsbeurt verwijderd.

Stefan van Twillert

Morgen is Nu

Getrouwd, trotse vader en eigenaar en directeur bij Morgen is Nu. In 2017 heb ik het stokje overgenomen van mij vader Co, die de basis van Morgen is Nu al in 1972 heeft gelegd met zijn natuurvoedingswinkels. Gezondheid is mij dus letterlijk met de paplepel ingegoten. Ik heb een niet te stoppen drang om alles - en vooral de waarheid - over gezondheid te weten te komen. Ik ben overtuigd dat we terug naar de natuur moeten om elke dag in staat te zijn het maximale uit ons leven en lichaam te halen. Want dat is waar gezondheid voor mij om draait.

Ook interessant...