Voor 16:00 besteld, vandaag verstuurd! Gratis bezorging vanaf € 45,-

ONS VERHAAL

Alles hangt met elkaar samen. De mens is continu in relatie met zijn fysieke lichaam en innerlijke wereld, maar ook met externe factoren zoals sociale omgeving, leefmilieu en voeding. Dit alles heeft invloed op elkaar. Onze filosofie is dat al deze elementen in balans moeten zijn om het maximale uit het leven te halen en lang gezond te blijven. Lees hieronder meer over onze visie, geschiedenis en ons team dat zich dagelijks voor jou inzet.

Holisme en balans

Die balans in het leven wordt holisme genoemd. Holisme is geen modewoord, maar een oeroud begrip. De weinige natuurvolken die nog bestaan hebben nooit afstand gedaan van deze manier van leven. In onze ‘welvaart’ zijn we meer en sneller gaan consumeren. Dagelijks gebruik van kunstmatige materialen en chemische stoffen hebben een negatief effect op onze gezondheid. Dit heeft direct gevolgen voor ons welzijn. De balans met de natuur is zoek en als gevolg zijn we ons gaan richten op het oplossen van ziekten, in plaats van het voorkomen ervan. Om gezond te zijn, van klachten af te komen en vitaal oud te worden zijn wij overtuigd dat je alleen gebruik moet maken van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Holisme en balans
Hart

Hart en ziel

Bij Morgen is Nu doen we dit al sinds 1972 door het vergaren van kennis en inzichten over een natuurlijke levenswijze en het zoeken en aanbieden van unieke producten die daarbij horen. Zo verkochten we in onze eerste natuurwinkel in 1973 al Ginseng, en waren we begin 2000 een van de eersten in Nederland die grootschalig superfoods en kokosolie verkochten. Inmiddels zijn veel van deze producten mainstream geworden, maar blijft Morgen is Nu innoveren met artikelen die een stapje verder gaan. In ieder van de producten die wij verkopen ligt een stukje hart en ziel. Wij zoeken en gebruiken de producten zelf en hebben direct contact met leveranciers. Per product gaan wij na wat de oorsprong is van de ingrediënten, hoe natuurlijk het geproduceerd is en hoe het bijdraagt aan onze gezondheid. Zo garanderen wij de allergezondste producten om elke dag weer het maximale uit het leven te halen.

Natuur als leidraad

Onze visie is altijd: kijk hoe het er in de natuur aan toegaat en pas dit toe in je leven. Beweeg zo veel mogelijk buiten, verbouw je eigen groenten en fruit, drink schoon water en geef je lichaam alleen de allerbeste voeding uit de natuur. Het overgrote deel van wat we dagelijks binnenkrijgen is onnatuurlijk of chemisch vervaardigd en heeft dus niks te maken met hoe de natuur het ooit bedacht heeft. Bij Morgen is Nu bieden we volgens ons de allerbeste natuurlijke voedingsmiddelen en supplementen die er in de wereld te vinden zijn. Zodat ook jij zo gezond mogelijk kan leven.

Natuur als leidraad

Geschiedenis van Morgen is Nu

1972

1972

Co van Twillert opent op 22-jarige leeftijd zijn natuurvoedingswinkel in Harderwijk, als één van de eersten in Nederland. Mensen in de wijde omtrek weten de winkel te vinden en Co wordt dankzij het assortiment gezien als een pionier op het gebied van natuurlijke voeding en leefwijze.

De formule van Co zijn natuurvoedingswinkel blijkt een succes. Twee jaar later opent de tweede winkel zijn deuren, ditmaal in Ermelo. Andere plaats, maar hetzelfde principe: alleen voedingsproducten van natuurlijk oorsprong en zonder enige vorm van chemische middelen. Ook deze winkel blijkt populair en is tot op de dag van vandaag in Ermelo te vinden.

1974

1974

1981

1981

Inmiddels was Co zijn interesse in een natuurlijke leefwijze zo gegroeid, dat hij besloot een opleiding tot Natuurgeneeskundige te volgen. Het bleek een direct succes, Co begon zijn Praktijk voor Homeopathie waar hij tot eind jaren ’90 duizenden mensen uit heel Nederland en België met succes heeft weten te behandelen.

Co is na 20 jaar gestopt met zijn praktijk en is al enkele jaren eigenaar van natuurgeneeskundig bedrijf TwillMed. In het verlengde hiervan wordt Morgen is Nu opgericht in 2006, inclusief webshop. Hiermee werd het voor iedereen toegankelijk om de beste natuurlijke producten snel en eenvoudig te kopen, destijds bijna uniek in Nederland. Al snel groeide Morgen is Nu uit tot een begrip voor mensen die net een stapje extra willen zetten voor hun gezondheid.

2006

2006

2017

2017

Co geeft het stokje door aan zijn jongste zoon Stefan die al jaren actief en betrokken is bij Morgen is Nu. Net als zijn vader heeft ook Stefan een grote passie voor gezondheid. Hij zet de taak van zijn vader voort om de gezondste producten ter wereld beschikbaar te maken binnen Nederland, en inmiddels ook buiten de landsgrenzen.

Morgen is Nu is de afgelopen jaren van eenmanszaak uitgegroeid naar een volwaardig bedrijf. Er is niet alleen personeel van buitenaf aangetrokken, maar ook meer familieleden zijn dagelijks actief betrokken in het bedrijf. Door deze groei is ook de samenwerking met onze leveranciers versterkt. Door deze ontwikkelingen wordt de missie van Co, om de gezondste producten ter wereld in Nederland beschikbaar te maken, tot op de dag van vandaag actief voorgezet.

2022

2022