Alles hangt met elkaar samen. De mens is continu in relatie met zijn fysieke lichaam en innerlijke wereld, maar ook met externe factoren zoals sociale omgeving, leefmilieu en voeding. Dit alles heeft invloed op elkaar. Wil je het maximale uit het leven halen en lang gezond blijven? Bij Morgen is Nu zijn we van mening dat al deze elementen dan in balans moeten zijn. Lees ons verhaal hieronder.

Holisme en balans
Holistisch noemen we dat. En holisme is geen modewoord, maar een oeroud begrip. De weinige natuurvolken die nog bestaan hebben nooit afstand gedaan van deze manier van leven. In onze ‘welvaart’ zijn we meer en sneller gaan consumeren. Gebruik van kunstmatig materiaal en chemische stoffen hebben een schadelijk effect op onze gezondheid. Dit heeft direct gevolgen voor ons welzijn. De balans met de natuur is zoek en als gevolg zijn we ons meer gaan richten op het oplossen van ziekten. Om gezond te zijn, van ziektes te genezen en vitaal oud te worden zijn wij overtuigd dat je alleen gebruik moet maken van het beste wat de natuur te bieden heeft.

Natuur als leidraad
Onze visie is altijd: kijk hoe het er in de natuur aan toegaat. Loop wanneer je kan op blote voeten, verbouw je eigen groenten en fruit, drink schoon water, vermijdt straling en geef je lichaam alleen de allerbeste natuurlijke voedingsstoffen. Het overgrote deel van wat we dagelijks binnenkrijgen is onnatuurlijk of chemisch vervaardigd en heeft dus niks te maken met hoe de natuur het ooit bedacht heeft. Bij Morgen is Nu bieden we je de allerbeste natuurlijke voedingsmiddelen, supplementen en producten die er in de wereld te vinden zijn. Zodat jij zo gezond mogelijk kan leven.

Hart en ziel
Bij Morgen is Nu doen we dit al sinds 1972 door het vergaren van kennis en inzichten over een natuurlijke levenswijze en het zoeken en aanbieden van unieke producten die daarbij horen. Zo verkochten we in 1973 al Ginseng in onze natuurwinkel, en waren we begin 2000 een van de eerste in Nederland die grootschalig Superfoods en Kokosolie verkochten. Inmiddels zijn veel producten mainstream geworden, maar blijft Morgen is Nu zich innoveren met producten die altijd een stapje verder gaan en waar we met hart en ziel achter staan.

In ieder product dat wij verkopen ligt dat stukje hart en ziel. Wij zoeken en gebruiken de producten zelf, hebben direct contact met iedere leverancier en gaan altijd na wat de oorsprong is van de ingrediënten. Zo garanderen wij jou de gezondste producten om elke dag weer het maximale uit je leven te halen.

Geschiedenis van Morgen is Nu

Natuurvoedingswinkel Harderwijk - Ons verhaal 1972 – Co van Twilllert opent op 22-jarige leeftijd zijn eerste natuurvoedingswinkel in Harderwijk. Mensen in de wijde omtrek wisten de winkel te vinden en Co werd door het assortiment toen al gezien als een pionier op het gebied van een natuurlijke leefwijze.

Sanitarium Ermelo - Ons verhaal1974 – De geopende natuurvoedingswinkel bleek zo’n succes dat twee jaar later de tweede winkel zijn deuren opende, ditmaal in Ermelo. Andere plaats, maar hetzelfde principe: alleen voedingsproducten met natuurlijk oorsprong zonder enige vorm van chemische middelen.

Homeopathiepraktijk Co van Twillert1981 – Inmiddels was Co zijn interesse in een natuurlijke leefwijze zo gegroeid, dat hij besloot een opleiding tot Natuurgeneeskundige te volgen. Het bleek een direct succes, Co begon zijn Praktijk voor Homeopathie waar hij tot eind jaren ’90 duizenden mensen uit heel Nederland en België met succes heeft weten te behandelen.

Oude webshop - Ons verhaal2006 – Oprichting van Morgen is Nu, wat voortkwam uit het natuurgeneeskundige bedrijf TwillMed dat Co sinds eind jaren ’90 was opgestart. Hiermee werd het voor iedereen toegankelijk om de beste natuurlijke producten snel en eenvoudig te kopen. Al snel groeide Morgen is Nu uit tot een begrip voor mensen die net een stapje extra willen doen voor hun gezondheid.

Co en Stefan van Twillert - ons verhaal2017 – Co en zijn jongste zoon Stefan gaan de samenwerking aan. Stefan is al jaren actief en betrokken bij Morgen is Nu en heeft net als zijn vader een grote passie voor gezondheid en het vinden van de gezondste producten die onze wereld te bieden heeft.

Wie zijn wij

Co van Twillert

Morgen is Nu

Van oorsprong ben ik klassiek homeopaat en heb ik drie natuurvoedingswinkels opgezet. Vanuit mijn achtergrond en ervaring help ik mensen graag met hun gezondheidsvragen. De natuur is mijn grote leidraad en alles wat kunstmatig en chemisch is vermijd ik, zowel in voeding, levenswijze als materialen in huis.

Stefan van Twillert

Morgen is Nu

Achtentwintig, getrouwd en trotse vader. MSc in Strategic Communication, maar een niet te stoppen drang om alles - en vooral de waarheid - over gezondheid te weten te komen. Ik ben overtuigd dat we terug naar de natuur moeten om elke dag in staat te zijn het maximale uit ons leven en lichaam te halen. Want dat is waar gezondheid voor mij om draait.