Liposomale Supplementen

Bij Morgen is Nu zijn we dagelijks op zoek naar de allerbeste producten qua kwaliteit en werkzaamheid voor ons lichaam. Dit is een zoektocht die nooit stopt. We zijn trots om te melden dat we onze supplementenlijn uitgebreid hebben met misschien wel de grootste revolutie op dit moment: Liposomale supplementen. Deze techniek zorgt ervoor dat supplementen tot wel 20x beter opgenomen worden.

Liposomale supplementen, hoe werkt dat?

Veel supplementen in gebruikelijke vorm of kwaliteit worden slecht door het lichaam opgenomen. Er is zelfs in de wetenschap veel discussie over het nut van het innemen van supplementen. Zo is ooit gezegd: ‘het slikken van vitamines en mineralen creëert alleen maar dure urine’. Dit is natuurlijk wat extreem, maar dat niet zomaar alles wat je slikt goed wordt opgenomen is een feit [BRON]. Naar schatting wordt zo’n 10-80% van de supplementen die je slikt opgenomen in het bloed en komt slechts zo’n 5% in je lichaamscellen terecht.

Dit komt grotendeels doordat de stoffen tijdens de transport in je lichaam al worden afgebroken, voordat ze de juiste bestemming hebben bereikt. Dit probleem kan dus voorkomen worden door het gebruik van in de natuur voorkomende Liposomen. Dit zijn vetbolletjes waar een stofje zoals een vitamine, mineraal of kruid in verpakt zit. Op deze manier zijn de vitaminen en mineralen beschermd gedurende de reis door je maag, darmstelsel en de rest van je lichaam [BRON, BRON en BRON]. Het Liposomen vetbolletje die om de werkzame stof heen zit wordt direct door de dunne darm in het bloed opgenomen.

Dit komt doordat het liposome vetbolletje een lichaamseigen stof is, namelijk choline (vitamine B4). Alles wat ons lichaam als eigen ziet wordt zeer snel opgenomen in ons bloed. Nadat het liposomale vetbolletje met daarin de actieve stof in het bloed komt, vindt het tweede belangrijke proces plaats. Het Liposomale bolletje gaat versmelten met de celwand doordat deze ook uit choline bestaan. De actieve stof wordt dan aan de cel afgegeven. Hieronder wordt simpel weergegeven hoe dit in zijn werk gaat.

Liposomale werking

Manier van produceren maakt het verschil!

Liposomale supplementen hebben dus grote voordelen voor je lichaam. Er zijn echter verschillende manieren om liposomale supplementen te produceren. Bij het overgrote gedeelte van fabrikanten die liposomale supplementen produceren, wordt dat gedaan door gebruik van chemicaliën, hitte of hoge druk.

Bij gebruik van hoge druk of hitte wordt het werkzame bestanddeel vaak beschadigd, waardoor je een slecht product in de cellen brengt. Als chemische stoffen, alcohol of conserveringsmiddelen gebruikt worden voor een liposomaal supplement, dan komen deze stoffen ook in het vetbolletje. Hierdoor eindigen deze schadelijke stoffen ook in de cel en dat willen we nu net voorkomen.

Tot voor kort was liposomaal dus niet per se significant veel beter. LipoCellTech™ is de techniek die hier verandering in heeft gebracht. Deze techniek creëert een droge vorm van liposomale supplementen, waarbij geen chemicaliën worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het met kop en schouders uitsteekt boven de gangbare liposomale producten, waardoor de opneembaarheid nog hoger is. Met deze techniek zijn alle vier de nieuwe Morgen is Nu Liposomale supplementen ook gemaakt en dit heeft de volgende voordelen

  • Ongekend hoge biologische beschikbaarheid door superieur transport.
  • Bevat enkel pure ingrediënten, geen vulmiddelen of conserveermiddelen.
  • Natuurlijke productiemethode waardoor werkzame stof intact blijft.

Lipocelltech

De methode die LipoCellTech™ gebruikt bootst de natuur na, zoals je lichaam nodig heeft om iets op te nemen. Hierdoor is opname van onze Liposomale supplementen maar liefst 95% hoger dan bij normale supplementen van slechte kwaliteit. Hierdoor is de uitspraak dat het slikken van supplementen alleen maar dure urine creëert voor eens en altijd weerlegd met onze nieuwe Liposomale supplementen.

Deze zijn vanaf vandaag in onze webshop te koop. Gun jezelf alleen het allerbeste! Bekijk onze Liposomale productlijn HIER.

Liposomale supplementen - Morgen is Nu

Stefan van Twillert

Morgen is Nu

Achtentwintig, getrouwd en trotse vader. MSc in Strategic Communication, maar een niet te stoppen drang om alles - en vooral de waarheid - over gezondheid te weten te komen. Ik ben overtuigd dat we terug naar de natuur moeten om elke dag in staat te zijn het maximale uit ons leven en lichaam te halen. Want dat is waar gezondheid voor mij om draait.

Ook interessant...