Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze supergezonde producten. Je bent waarschijnlijk op deze pagina terechtgekomen omdat je een kortingscode zoekt voor een van onze producten of je bestelling. Helaas hebben we geen algemene kortingscode waar iedereen gebruik van kan maken. Uiteraard kan je altijd een kijkje nemen op onze Sale-pagina.

Wel hebben we regelmatig acties in samenwerking met onze partners. Je kan bijvoorbeeld 10% korting ontvangen op onze Darmreinigingskuur via de kortingscode op de website van Earth-Matters. Zo zijn er nog een aantal partners waarmee we samenwerken. Maar dit is altijd op basis van specifieke producten en vaak kortere periodes.

Wel kan je een 5% kortingscode ontvangen wanneer je je voor het eerst inschrijft voor onze nieuwsbrief. Dit kan je eenvoudig onderaan deze pagina doen. Inschrijven voor onze nieuwsbrief is overigens sowieso aan te raden, want wij versturen wekelijks de interessantste gezondheidsinformatie en hebben daarbij elke week een speciale korting voor een van onze producten. Hierdoor ben je altijd net even een stapje voor op andere klanten 🙂