Retourneren

Een product retourneren is geen enkel probleem. Retourneren is mogelijk binnen de zichttermijn of bedenktijd van 14 dagen, tenzij wij andere afspraken met je hebben gemaakt. Retourneren gaat conform de Algemene voorwaarden en producten mogen uiteraard niet beschadigd, gebruikt of onzorgvuldig mee omgegaan zijn. Het makkelijkste is om je retour bij ons aan te melden via ons retourportaal. Specifieke vragen over retourneren? Neem dan contact met ons op via orders@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850.

Veelgestelde vragen binnen deze categorie

 • Naar welk adres kan ik mijn bestelling retourneren?

  Ben je om welke reden dan ook niet tevreden met de levering, of heb je per ongeluk het verkeerde artikel besteld? Dan is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren. Dit kan je doen naar onderstaand adres.

   

  Morgen is Nu
  t.a.v. Retouren
  Daltonstraat 42
  3846 BX Harderwijk

 • Op welke termijn kan ik een terugbetaling verwachten?

  Als je een bestelling of product naar ons geretourneerd hebt, doen wij ons best om de terugbetaling op de dag van ontvangst te storten, en ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst. Terugbetaling verloopt, tenzij anders overeengekomen, via dezelfde betaalmethode als waarmee de betaling door de klant is gedaan. Heb je bijvoorbeeld de betaling met PayPal gedaan, dan ontvang je het bedrag terug op je PayPal-rekening. Hetzelfde geldt voor alle overige betaalmethodes.

 • Wat is jullie proces voor retourneren?

  Je bestelde producten retourneren kan bij ons heel makkelijk. Binnen de zichttermijn of bedenktijd van 14 dagen kan je aangeven dat je je bestelde product(en) naar ons wil retourneren. Zodra de geretourneerde zending binnen is, wordt uiterlijk binnen 7 dagen het bedrag van de geretourneerde producten teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

   

  Wil je de zending retourneren na het verlopen van de 14 dagen bedenktijd? Dan is het belangrijk om eerst even contact met ons op te nemen zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn om een passende oplossing te vinden.

 • Welke voorwaarden hanteren jullie voor retourneren?

  Een product retourneren is geen enkel probleem. Een retournering melden is mogelijk binnen de zichttermijn of bedenktijd van 14 dagen. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Wel hebben we een aantal voorwaarden voor het retourneren van bestellingen of producten:

  • Binnen 14 werkdagen na ontvangst;
  • Met de originele aankoopbevestiging;
  • De producten zijn compleet, niet gebruikt, geconsumeerd of beschadigd;
  • Het product zit, indien, redelijkerwijs mogelijk, in de originele, onbeschadigde verzendverpakking;
  • Wij behouden ons zich het recht voor om kosten in rekening te brengen in geval van schade aan geretourneerde artikelen of aan de verpakking.

   

  Voor een aantal producten geldt een uitsluiting. Artikelen die aan deze voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild of geretourneerd:

  • Producten die snel kunnen bederven, zoals etenswaren;
  • Hygiënische producten, of producten met een gezondheidsrisico, die verzegeld waren en waarvan de verzegeling verbroken is;
  • Tijdsgebonden producten, bijvoorbeeld kaartjes voor een lezing;
  • Producten die uniek voor jou zijn gemaakt.
 • Hoe lang is de garantieperiode van jullie producten?

  Dat verschilt per artikel, merk en soort product. Vaak is de termijn en inhoud van fabrieksgarantie terug te vinden in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Als je specifieke vragen hebt over garantie, kan je het beste contact met ons opnemen via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850. Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. Morgen is Nu is uiteraard verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van problemen met garantie.