Disclaimer informatieverstrekking
Deze website is eigendom van Morgen is Nu. De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie en kan niet worden aangemerkt als advies. Morgen is Nu streeft ernaar de informatie op deze website of anderszins elektronische aangeboden informatie actueel, volledig en correct is. Aan deze verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Morgen is Nu is niet aansprakelijk voor onjuistheden van informatie, tenzij er sprake blijkt te zijn van opzet of nalatigheid.

Disclaimer medisch advies
De informatie die je op morgenisnu.nl leest of hoort is alleen bedoeld als informatievoorziening en niet als medisch advies, als vervanging van counseling of als behandeling/genezing van ziekten of aandoeningen. Raadpleeg altijd je eigen arts voordat je aanpassingen doet in je dieet en je medicijn- of supplementengebruik. Wees ervan bewust dat je zelf verantwoordelijk bent voor het gebruik van de hier aangeboden informatie.

Externe informatie
Er wordt vanaf externe websites naar onze website verwezen. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van de informatie op die websites.

E-mailverkeer
Informatie die rechtstreeks per e-mail of via deze website naar Morgen is Nu wordt verzonden is niet beveiligd tenzij in het privacyreglement anders is aangegeven. De inhoud van deze berichten kan daarom niet als vertrouwelijk worden beschouwd en verzending hiervan geschiedt op eigen risico.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit onze website morgenisnu.nl mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van morgenisnu.nl.

Op deze website en disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Morgen is Nu B.V.
Daltonstraat 42
3846 BX Harderwijk

KvK: 73941360
BTW: NL859718104B01

Telefoon: 0341-422850
E-mail: info@morgenisnu.nl