Garantie & Retourneren

Een product retourneren is geen enkel probleem. Retourneren is mogelijk binnen de zichttermijn of bedenktijd van 7 dagen, tenzij wij andere afspraken met je hebben gemaakt. Retourneren gaat conform de Algemene voorwaarden en producten mogen uiteraard niet beschadigd, gebruikt of onzorgvuldig mee omgegaan zijn. De meeste producten die wij verkopen hebben een garantie. Dit verschilt echter per product, mocht je specifiek vragen hebben over garantie, neem dan contact met ons op via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850.

Veelgestelde vragen binnen deze categorie

 • Naar welk adres kan ik mijn bestelling retourneren?

  Ben je om welke reden dan ook niet tevreden met de levering, of heb je per ongeluk het verkeerde artikel besteld? Dan is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren. Dit kan je doen naar het volgende adres:

   

  Morgen is Nu
  t.a.v. Retouren
  Daltonstraat 42-44
  3846 BX Harderwijk

 • Op welke termijn kan ik een terugbetaling verwachten?

  Als je een bestelling of product naar ons geretourneerd hebt, doen wij ons best om de terugbetaling op de dag van ontvangst te storten, en ieder geval binnen 7 dagen na ontvangst. Terugbetaling verloopt, tenzij anders overeengekomen, via dezelfde betaalmethode als waarmee de betaling door de klant is gedaan. Heb je bijvoorbeeld de betaling met PayPal gedaan, dan ontvang je het bedrag terug op je PayPal-rekening. Hetzelfde geldt voor alle overige betaalmethodes.

 • Wat is jullie proces voor retourneren?

  Je bestelde producten retourneren kan bij ons heel makkelijk. Binnen de zichttermijn of bedenktijd van 7 dagen kan je de bestelde product naar ons retourneren. Breng ons voordat je jouw bestelling retour zendt op de hoogte door het sturen van een mail. Het makkelijkste is als je voor het retourneren van de producten ons daarvan op de hoogte brengt of voeg bij je retour een notitie toe met de reden van retourneren. Zodra de geretourneerde zending binnen is, wordt uiterlijk binnen 7 dagen het bedrag van de geretourneerde producten teruggestort.

   

  Wil je de zending retourneren na het verlopen van de 7 dagen bedenktijd, dan is het belangrijk om eerst even contact met ons op te nemen zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

 • Welke voorwaarden hanteren jullie voor retourneren?

  Een product retourneren is geen enkel probleem. Retourneren is mogelijk binnen de zichttermijn of bedenktijd van 7 dagen na ontvangst van de bestelling, tenzij wij andere afspraken met je hebben gemaakt. Wel hebben we een aantal voorwaarden voor het retourneren van bestellingen of producten:

  • Binnen 7 werkdagen na ontvangst;
  • Met de originele aankoopbevestiging;
  • Het producten is compleet, niet gebruikt, geconsumeerd of beschadigd;
  • Het product zit, indien, redelijkerwijs mogelijk, in de originele, onbeschadigde verzendverpakking;
  • Wij behouden ons zich het recht voor om kosten in rekening te brengen in geval van schade aan geretourneerde artikelen of aan de verpakking.

   

  Voor een aantal producten geldt een uitsluiting. Artikelen die aan deze voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild of geretourneerd:

  • Producten die snel kunnen bederven, zoals etenswaren;
  • Producten die verzegeld waren en waarvan de verzegeling verbroken is;
  • Tijdsgebonden producten, bijvoorbeeld kaartjes voor een lezing;
  • Producten die uniek voor jou zijn gemaakt.
 • Hoe lang is de garantieperiode van jullie producten?

  Dat verschilt per artikel, merk en soort product. Vaak is de termijn en inhoud van fabrieksgarantie terug te vinden in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Als je specifieke vragen hebt over garantie, kan je het beste contact met ons opnemen via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850. Dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. Morgen is Nu is uiteraard verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van problemen met garantie.