Bezorging

Iedere bestelling die op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur word besteld, versturen wij dezelfde dag. Na verzending ontvangt je een e-mail met daarin een Track & Trace code van DHL. Hiermee kan je jouw bestelling volgen. Bestelling worden in Nederland en België bijna altijd de volgende dag geleverd. Voor een bezorging naar het buitenland is de levertijd afhankelijk van het land van levering en kunnen wij alleen een schatting van de levertijd geven.

Veelgestelde vragen binnen deze categorie

 • Hoe kan ik de levering van mijn bestelling volgen?

  Je kan de levering van je bestelling op twee manieren volgen, namelijk:

  1. Via de Track & Trace code van DHL. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling verzonden is. In die e-mail is ook de Track & Trace code van je zending toegevoegd. In enkele gevallen komt deze e-mail in je spamfolder, kijk dit dus altijd even na.
  2. Klik hiervoor in het menu op Bestellingen. Hier zie je een overzicht van al je geplaatste bestellingen. Klik op de betreffende bestelling en je krijgt de details van de bestellingen te zien. Onderaan het overzicht kan je eenvoudig je zending volgen.
 • Mijn levering is niet compleet, wat is de reden hiervan?

  In het geval dat je één of meerdere artikelen hebt besteld, maar deze artikelen niet hebt ontvangen, dan kan dit meerdere redenen hebben. Wij doen ons best je altijd van te voren op de hoogte te brengen als we jouw bestelling niet volledig kunnen versturen. Mocht je bestelling incompleet zijn zonder dat we jou op de hoogte hebben gebracht, neem dan contact met ons op door en mail te sturen naar orders@morgenisnu.nl of bel ons op 0341 – 422.

 • Kan ik mijn bestelling afhalen bij een afhaalpunt?

  Ja, het is mogelijk om je bestelling bij ruim 1.800 DHL Parcelshops af te halen. Deze mogelijkheid kan je heel makkelijk selecteren in de winkelwagen en bij het afrekenen. Kies bij verzendoptie voor ‘Bezorgen bij DHL ServicePoint’ en kies vervolgens aan de hand van je postcode het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Heb je op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Dan ligt je bestelling de volgende werkdag daar voor je klaar.

 • Hoe gaan jullie om met duurzaamheid bij bestellingen?

  Duurzaamheid is een belangrijke waarde voor ons. We verkopen bijvoorbeeld alleen producten die duurzaam worden gemaakt en met de beste zorg zijn geproduceerd. Hetzelfde doen wij met jouw bestelling. Er gaat geen papier verloren bij het klaarmaken van jouw bestelling en we gebruiken geen plastic als verpakkingsmateriaal. Ontvang je toch een pakketje met plastic erin? Dan is dit hergebruikt van zendingen die wij ontvangen hebben. Dan kunnen we het maar beter opnieuw gebruiken dan weggooien, toch? Daarnaast verpakken we jouw bestelling altijd in een zo’n klein mogelijke doos, zodat er geen extra opvulmateriaal gebruikt wordt. Heb je na het ontvangen van een pakketje nog adviezen over hoe het duurzamer kan? Dan horen we dat graag via: orders@morgenisnu.nl.

 • Is het mogelijk mijn bestelling bij Morgen is nu af te halen?

  Ja, het is mogelijk om je bestelling bij ons af te halen op ons kantoor. Wij zijn alle werkdagen geopend. Ons kantoor is echter een magazijn en geen winkel. Het is dus aan te raden om van te voren even contact met ons op te nemen voordat je langskomen, dan zorgen wij dat we aanwezig zijn. Dit kan via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850.