Bezorging

Als je een bestelling op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, dan versturen wij deze dezelfde dag. Je ontvangt een e-mail met daarin een Track & Trace code van DHL om je bestelling en bezorging te volgen. Bestelling worden in Nederland en België bijna altijd de volgende dag geleverd. Voor verzending naar het buitenland is de levertijd afhankelijk van het land van levering en kunnen wij helaas alleen een schatting van de levertijd geven.

Veelgestelde vragen binnen deze categorie

 • Hoe kan ik de levering van mijn bestelling volgen?

  Je kan de levering van je bestelling op twee manieren volgen, namelijk:

  1. Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling verzonden is. In die e-mail is ook de track & trace code van je zending terug te vinden. In enkele gevallen komt deze e-mail in je spamfolder, kijk dit dus altijd even na.
  2. Je kan je zending ook volgen via de ‘Mijn account’-omgeving. Klik hiervoor in het menu op ‘Bestellingen’. Hier zie je een overzicht van al je geplaatste bestellingen. Klik dan op de betreffende bestelling. Je krijgt dan de details van deze bestellingen te zien, en onderaan dit overzicht kan je eenvoudig je zending volgen.
 • Mijn levering is niet compleet, wat is de reden hiervan?

  In het geval dat je één of meerdere artikelen hebt besteld, maar deze artikelen niet hebt ontvangen, dan kan dit meerdere redenen hebben. Wij doen ons best je altijd van te voren op de hoogte te brengen als we jouw bestelling niet volledig kunnen versturen. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850

 • Kan ik mijn bestelling afhalen bij een ophaalpunt?

  Ja, het is mogelijk om je bestelling bij ruim 1.800 DHL Parcelshops af te halen. Dit kan je heel gemakkelijk selecteren in de winkelwagen en bij het afrekenen. Kies bij verzendoptie voor ‘Bezorgen bij DHL ServicePoint’ en kies vervolgens eenvoudig aan de hand van je postcode het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Je bestelling ligt de volgende werkdag daar je voor je klaar als je voor 15:00 besteld.

 • Hoe gaan jullie om met duurzaamheid bij bestellingen?

  Duurzaamheid is een belangrijke waarden voor ons. Zo verkopen we alleen producten die duurzaam gemaakt worden en met de beste zorg geproduceerd zijn. Hetzelfde doen wij met jouw bestelling. Zo gaat er geen papier verloren bij het klaarmaken van jouw bestelling en gebruiken we geen plastic als verpakkingsmateriaal. Ontvang je toch een pakketje met plastic erin? Dan is dit hergebruikt van zendingen die wij ontvangen hebben, dan kunnen we het maar beter gebruiken dan weggooien. Daarnaast verpakken we jouw bestelling altijd in zo’n klein mogelijke doos, zodat er geen extra opvulmateriaal gebruikt wordt. Heb je na het ontvangen van een pakketje nog adviezen over hoe het duurzamer kan? Dan horen we dat graag via info@morgenisnu.nl.

 • Is het mogelijk mijn bestelling bij jullie af te halen?

  Ja, uiteraard is het mogelijk om je bestelling bij ons af te halen op kantoor. Wij zijn alle werkdagen geopend. Ons kantoor is echter een magazijn en geen winkel. Het is dus aan te raden om van te voren even contact met ons op te nemen voordat je langskomen. Dit kan via info@morgenisnu.nl of 0341 – 422 850.